Profiel

Wij zijn een nationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in bedrijfskleding, werkkleding en businesskleding en vrijetijdskleding. In ons ruim vijftienjarige bestaan hebben wij bewezen de wens van onze opdrachtgever perfect uit te kunnen voeren. Daarbij zijn wij in staat duurzaamheid te combineren met topkwaliteit. Wij zijn ingericht op het behalen van uw tevredenheid! Uiteraard komen wij graag naar u toe om alle mogelijkheden door te nemen. U bent echter ook van harte welkom in onze professionele showroom. Wij zijn gevestigd in Opheusden,( aan de A15 )in de provincie Gelderland.

Corporate identity
Werkkleding is uitgegroeid tot een waar communicatiemiddel. Uw mensen vormen het visitekaartje van uw bedrijf. Zij komen immers rechtstreeks met de klant in contact. De manier waarop zij zich presenteren én de kleding die zij dragen spelen daarin een essentiële rol. Een goede (eerste) indruk is veel waard. In feite is het voor u een kans om uw bedrijf te profileren en onderscheidend te zijn. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn en iedere situatie weer geheel anders is, kunt u advies gebruiken. Wij denken met u mee en leveren, binnen het aangegeven budget, de perfecte oplossing voor uw organisatie.

Maatwerk en service
Uw zakelijke kleding voorzien wij met uiterste precisie van uw logo of beeldmerk door middel van het op stof borduren of bedrukken. Ons maatwerk gaat echter veel verder. Zo kunnen wij de maatvoering per persoon individualiseren, voorraad voor u houden en op afroep naleveringen doen. Het begrip service geven wij op een krachtige manier vorm en inhoud. Wij denken met u mee en leveren topkwaliteit, ook op gebied van logistiek en voorraadbeheer. In ons eigen atelier kunnen wij kleding zo nodig vermaken en verstellen.

Uw eigen webshop

Wilt u snel en efficiënt uw bedrijfskleding en veiligheidsschoenen bestellen? Met een klantspecifieke webshop wordt dat wel heel eenvoudig.

Uw voordeel

Een eigen webshop bespaart u veel tijd doordat medewerkers zelf bestellingen kunnen plaatsen. Als u niet wilt dat uw werknemers bestellingen plaatsen, dan kunnen wij de webshop ook zo inrichten dat slechts één of enkele medewerkers toegang hebben. Hiermee heeft u alles in eigen hand, maar profiteert u toch van het bestelgemak.

Wij leggen alle belangrijke informatie vast in de webshop. Zo worden de maten per medewerker vastgelegd, waar uw bedrijfslogo op de werkkleding dient te komen, zelfs het inkorten van het aantal cm van een werkbroek kan worden vastgelegd per medewerker. Daarnaast kunt u met één muisklik de totale bestelhistorie van uw bedrijf of de openstaande budgetten van de medewerkers downloaden.

Hoe werkt het?

Eerst stelt u samen met onze vertegenwoordiger het kledingpakket samen. Wij zetten dit pakket voor u in de webshop. Er zijn veel mogelijkheden zoals eigen instellingen en opties. U kunt zelfs eigen teksten en logo plaatsen. Daarnaast voeren we per medewerker de maten in. Per medewerker of functie kunt u instellen welke bedrijfskleding, veiligheidsschoenen of persoonlijke beschermingsmiddelen hij mag bestellen.

Goede uitleg

Uiteraard krijgen gemachtigde bestellers van de webshop een goede uitleg. En mocht het ondanks de uitleg toch niet lukken, dan helpen we u uiteraard op lokatie verder.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een eigen webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van dijk Corporate Wear

Join the conversation