Specials

Specials

Van Dijk Bedrijfskleding

Bij Van Dijk Bedrijfskleding maken we het verschil door de persoonlijke touch. Wij verdiepen ons in de klant en houden intensief contact. Dit zorgt ervoor dat wij het verschil kunnen maken in maatwerk en speciale wensen. Naast ons eigen naaiatelier onderhouden wij een breed netwerk met specialisten die bijna elke wens waar kunnen maken.

Samen een project aangaan, dát doen we het liefst! Wij vertalen de bedrijfscultuur naar een outfit die past, letterlijk én figuurlijk! Onze klanten hebben een eigen vaste accountmanager die als het ware al weet wat u nodig hebt, voordat u het zelf weet.

Kennismaken met onze aanpak? Wij reageren onmiddellijk!

Coverlandscape2020

Cornelissen Transport

Van Dijk Bedrijfskleding

Al bijna (20) ? jaar levert Van Dijk onze bedrijfskleding naar volle tevredenheid. Van Dijk is mee gegroeid en door ontwikkeld, Cornelissen wordt hierin volledig ontzorgt, de 750 medewerkers ervaren een uitstekende service en een prettige online omgeving waarin zij de bedrijfskleding kunnen bestellen.

Deze mooie samenwerking heeft in 2019 geresulteerd in een custom made kledinglijn voor de chauffeurs en de warehouse medewerkers.

Wij zijn trots op dit partnerschap waarin alle 750 medewerkers binnen de Cornelissen Groep altijd kwalitatief hoogwaardige werkkleding dragen.

Zo blijven we de komende jaren herkenbaar en zichtbaar op de weg en bij de klant!

Vonk & Co

Van Dijk Bedrijfskleding

SinkeGroup

Van Dijk Bedrijfskleding

Sturm en Dekker

Van Dijk Bedrijfskleding
WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?