Specials

Specials

Van Dijk Bedrijfskleding

Bij Van Dijk Bedrijfskleding maken we het verschil door de persoonlijke touch. Wij verdiepen ons in de klant en houden intensief contact. Dit zorgt ervoor dat wij het verschil kunnen maken in maatwerk en speciale wensen. Naast ons eigen naaiatelier onderhouden wij een breed netwerk met specialisten die bijna elke wens waar kunnen maken.

Samen een project aangaan, dát doen we het liefst! Wij vertalen de bedrijfscultuur naar een outfit die past, letterlijk én figuurlijk! Onze klanten hebben een eigen vaste accountmanager die als het ware al weet wat u nodig hebt, voordat u het zelf weet.

Kennismaken met onze aanpak? Wij reageren onmiddellijk!

Coverlandscape2020

Cornelissen Transport

Van Dijk Bedrijfskleding

Al bijna (20) ? jaar levert Van Dijk onze bedrijfskleding naar volle tevredenheid. Van Dijk is mee gegroeid en door ontwikkeld, Cornelissen wordt hierin volledig ontzorgt, de 750 medewerkers ervaren een uitstekende service en een prettige online omgeving waarin zij de bedrijfskleding kunnen bestellen.

Deze mooie samenwerking heeft in 2019 geresulteerd in een custom made kledinglijn voor de chauffeurs en de warehouse medewerkers.

Wij zijn trots op dit partnerschap waarin alle 750 medewerkers binnen de Cornelissen Groep altijd kwalitatief hoogwaardige werkkleding dragen.

Zo blijven we de komende jaren herkenbaar en zichtbaar op de weg en bij de klant!

Vonk & Co

Van Dijk Bedrijfskleding

Vonk & Co en Van Dijk go way back! 25 jaar geleden, bij de start van Van Dijk Bedrijfskleding was Vonk & CO het eerste bedrijf dat zich meldde. Dit transportbedrijf legde daarmee ook het fundament voor één van de specialisaties binnen Van Dijk: het transportwezen. Samen zijn wij ruim een kwart eeuw ‘op weg’. We hebben veel van elkaar kunnen leren, beiden zijn we uitgegroeid tot serieuze spelers in ons vakgebied. .
In 2018 heeft Van Dijk een custom made kledinglijn ontwikkeld voor alle medewerkers van Vonk & Co. Een productie waar wij ontzettend trots op zijn: representatief, veilig én comfortabel. Via het eigen klantportaal zijn er in de afgelopen jaren vele (her)bestellingen geplaatst.

Ook profiteren van alle ervaringen die Van Dijk Bedrijfskleding heeft opgedaan?

SinkeGroup

Van Dijk Bedrijfskleding

Al tientallen jaren is de Sinkegroep een begrip in Zeeland. Bij Van Dijk zijn wij er trots op dat we het hele bedrijf van een representatieve en comfortabele outfit mochten voorzien. Deze brede collectie bestaat uit polo’s, T-shirts, jacks, sweaters en verschillende overalls.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?