Transport & logistiek

  • Home
  • Transport & logistiek

Transport & logistiek

Van Dijk Bedrijfskleding

Welkom bij Van Dijk Bedrijfskleding, wij maken graag kennis met de lezers van Transport & Logistiek.
Op zoek naar een impressie van ons bedrijf, onze klanten of ons bedrijfskledingassortiment? Maak dan gelijk je keuze:

VanDijk-Cornelissen

Representatieve bedrijfskleding

Van Dijk Bedrijfskleding

Wist je dat je er écht het verschil mee kunt maken? Onderzoek wijst uit dat werknemers met goed passende én aantrekkelijk uitziende bedrijfskleding hun werkgever meer waarderen. Het zorgt voor een vorm van trots en verbondenheid met het bedrijf. Én niet te vergeten…. Jouw mensen maken de hele dag gratis reclame. Daarom wil je ook dat bedrijfskleding er representatief uitziet. Dat erover nagedacht is. Anti-reclame is wel het laatste dat je wilt.

Van Dijk Bedrijfskleding heeft ruim 25 jaar, meer dan een kwart eeuw (!) ervaring in bedrijfskleding. Onze specialisaties liggen in de transport-, bouw- en groensector.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Honderden meters bedrijfskleding in Midden-Nederland

Van Dijk Bedrijfskleding

Van Dijk Bedrijfskleding heeft een fysieke presentatieruimte van honderden vierkante meters groot, centraal gesitueerd in Midden-Nederland, op kleine afstand van de A15. In onze ‘showshop’ vind je een groot scala aan bedrijfskleding van verschillende bedrijfskledingmerken en aanbieders, daarnaast worden werknemers hier ook regelmatig ontvangen voor passessies.

Custom made bedrijfskledingcollecties

Van Dijk Bedrijfskleding

Van Dijk Bedrijfskleding is de vaste partner van transporttoppers als Cornelissen Transport, Sinke Group en, Vonk & Co. Het team van deze bedrijven is gekleed in een custom made, eigen bedrijfscollectie. De mensen van Van Dijk, stellen deze collecties samen, doen kleur- en pasvormadviezen, zorgen dat het draagcomfort past bij de werkzaamheden én doen de check of het tenue voldoet aan de (arbo)technische en/of veiligheidsvoorwaarden.

Werknemers geven aan dat de customized werkkleding hen niet alleen perfect past maar ook dat zij het prettig vinden om hun bedrijf op een professionele en representatieve manier te vertegenwoordigen.

Persoonlijk contact

Van Dijk Bedrijfskleding

Van Dijk Bedrijfskleding heeft bijna 25 jaar ervaring en is één van de grotere spelers in Midden-Nederland. Wij leveren bedrijfskleding en accessoires die bij uw beroep en vakgebied passen. Het bedrukken en/of borduren van uw logo is bij ons snel geregeld en wij leveren het tegen scherpe prijzen. Het is altijd mogelijk dat een accountmanager bij u op locatie langs komt om uw wensen te bespreken. We zien steeds vaker dat niet altijd alle kleding, voorbeelden en informatie in het eerste gesprek voor handen is. We nodigen u graag uit bij ons in de showroom.

Persoonlijk klantportaal

Van Dijk Bedrijfskleding

Profiteer bovendien van het eigen klantportaal; makkelijk bijbestellen én een duidelijk overzicht van de bestelling. Iedereen krijgt een eigen inlog. Oók het orderproces is custom made! Ontwerp hier je eigen bedrijfscollectie. Liever een persoonlijk adviseur?

Inhouse naaiatelier

Van Dijk Bedrijfskleding

Ervaring in draagcomfort, materialen, specialisatie in verschillende sectoren; van de groenbranche, de medische, de bouw- tot transportsector. Zijn er (veiligheids)voorschriften? Het team van Van Dijk weet als geen ander wat jij en jouw team nodig hebben. Jouw logo of andere informatie op de kleding? Het eigen naaiatelier zorgt voor flexibiliteit én snelheid. Zijn er andere technieken nodig? Onze externe partners leveren de kwaliteitsoplossing.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?